Over Studio L&R

Al jaren ondernemen wij als familiebedrijf met passie. In 2006 zijn we begonnen als organisatiebureau (Link to Liek) waarin we ons voornamelijk hebben beziggehouden met de groeivraagstukken van Almere, Flevoland en het omliggende Markermeer/IJsselmeer. We hebben een maatschappelijke bijdrage opgezet (Het Almere Fonds; 2013-2017), een bedrijvennetwerk met nieuwe samenwerkingsvormen tussen bedrijven (Platform est. 036) tot waar we nu staan: invulling geven aan ambities in toekomstgericht en klimaatbestendig wonen en het vergroenen van de leefomgeving.

wij zijn

Lique Hafkamp

‘’Het krijgen van verbinding met de omgeving, het managen van projecten en het omzetten van ideeën naar praktische oplossingen; daarvoor wil je mij hebben.’’

Lique is een echte allrounder met oog voor kwaliteit. De kracht van Lique ligt in het brengen van energie in de opstartfase, rust in het proces en sturing naar het eindresultaat.

Bel of mail Lique over: bedrijfsvoering, omgevingsparticipatie, promotie & campagnes, management en ondersteuning.

06 29 505 235
lique@studiolr.nl

Remco Hafkamp

“Het creatieve proces van de ideefase waar vernieuwing ontstaat en toepassingen worden geboren, een onderliggende businesscase en een technische uitwerking; mij wil je hebben voor vernieuwing en conceptontwikkeling.”

Remco neemt leiding en weet persoonlijke kwaliteiten van mensen tot z’n recht te laten komen. Andere invalshoeken en het slim combineren van producten en kennis is hem eigen. Altijd met focus op het eindresultaat. Remco is de vormer van de inhoudelijke kant van projecten en zorgt voor de technische vertaling daarvan naar toepassingen.

Bel of mail Remco over: advies houtbouw en klimaat adaptief bouwen, concept & ontwerp, planontwikkeling woningbouw, co-makerships en management.

06 143 82 593
remco@studiolr.nl